Kyllä maalla oli mukavaa

Varsin talvinen ilma hiveli meitä, kun jälleen Juha Vesalan kanssa lähdimme koulukeikalle. Tällä kertaa meillä oli vuorossa Ummeljoen ja Muhniemen koulut, joista klo 9.00 aloitimme Ummeljoella.

Olimme paikalla hyvissä ajoin ja siellä puolelle koululle oppilaista Juha kertoi kirjoistaan ja vähän muustakin. Oppilaat saivat jälleen kysellä ja kysymyksiä piisasi, erittäin paljon, niin että jälleen meni jatkoajalle.

Lopuksi osa oppilaista tuli vielä Juhan luo juttelemaan…

Ummeljoelta suuntasimme edelleen lumisateessa kohti Muhniemeä, jonne löysimme, koska meillä oli kartta mukana. Ihana maalaiskoulu löytyi ja koska olimme jälleen ajoissa, niin saimme tutkia hieman koulua. Sellaista koulua olisi itsekkin halunut käydä. Ihan oikeita ja aivan varmasti wanhoja kukkia oli joka luokassa.

Koulun kello oli tälläinen. Sitä kellon soittaja soitti, avaten ensin ikkunan ja siitä kilkutti,  kun välitunti päättyi.

Jälleen oppilaat olivat aivan täysillä mukana ja millään ei olisi malttanut lopettaa. Tässä kysyttiin, kuinka moni lukee illalla, ennen kuin käy nukkumaan…

Mahtavaa!!!

Meillä oli jälleen upea päivä näiden ihanien oppilaiden parissa. Kiitos Ummeljoen ja Muhniemen koulujen oppilaat ja opettajat. Vapulle erityiskiitos ruuasta!

Ja näin reissun koki itse J.Vesala!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s