Viimeinen keikka

Tänä keskiviikkona meillä oli vuoden viimeinen koulukeikka. Minun autoni oli telakalla, joten kuski ja auto vaihtui. Kirjailija/toimittaja Juha Vesala haki minut aamutuimaan ja matka suuntautui kohti Sippolaa.

Sippolassa meidät vastaanotti Anneli-rehtori, joka aluksi meinasi meille vain paria luokkaa, mutta saimme vielä yhden luokan mukaan ja niin menimme jumppasaliin.

Juha pääsi omimmalle paikalleen, korin alle 🙂 Homma eteni tuttuun tyyliin ja kaikki oppilaat olivat niin mahtavia, aktiivisia ja kiinnostuneita !!! Välituntikin meni siihen samaan.

Sippolasta jatkoimme maaseudun talvisessa kauneudessa Kaipiaisiin. Koska olimme ajoissa, Veikko-rehtori passitti meidät ensin eskareiden luokse vanhempaan koulurakennukseen. Sehän passasi !

Esikoululaiset kuuntelivat tarkkana, kun Juha luki heille kirjaansa Kaulapantajahti.  Sieltä siirryimme viereiseen rakennukseen – ruokailemaan ja ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
Varsinainen tilaisuus alkoi luokassa, missä oli heti alusta asti erittäin lämmin tunnelma. Oppilaat olivat niin hauskoja, etten ihan heti ole niin paljoa nauranut 😀

Tarinaa riitti puolin ja toisin, niin että jatkoajallehan se meni. Oppilaita riitti vielä nimmareiden pyyntiin! Juha oli melkein kuin Antti Tuisku 🙂

Loppujen lopuksi oli heittokilpailu jumppasalilla….

Se, miten tilanne päättyi, jääköön salaisuudeksi !!!

Juhan näkemys reissusta on täällä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s