Kuka teki Nörtin?

Lucian päivänä meillä oli jälleen ilo ottaa vastaan vieraita. Tiina Eskola ja Aleksi Delikouras (äiti ja poika) saapuivat Kouvolaan. Heti lennossa kiidätin heidät Eskolanmäen koululle. Ennen toimeen ryhtymistä saimme kahvia ja pullaa, jonka jälkeen pääsimme luokkaan. Minä sain olla oppilaana ja kuulla mielenkiintoisia tarinoita.

Tiina Eskola kertoi kustannustoimittajan työstään, joka vaikuttaa aina niin mielenkiintoiselta. Lisäksi hän kertoi lasten toiminnallisista salapoliisikirjoista, joista kaksi on jo ilmestynyt ja kaksi vielä tulossa. Kivat pikkukirjat sopivat yli 8-9-vuotiaille ja kuuluvat Oppi&Ilo-tuotteisiin.

Tiinan jälkeen jutteli omista aikaansaannoksistaan Aleksi Delikouras. Hän on tehnyt lyhytelokuvia Ninja-tyyliin ja samasta aiheesta kolme kirjaa. Ninjojen jälkeen tuli Nörtti. Uskomattoman suosion saanut Nörtti, josta alunperin tehtiin dokumenttia, mutta mistä tulikin varsin hupaisa.

Nörtti on ollut niin suosionsa huipulla, että Aleksi kirjoitti siitä kirjan, mikä ilmestyy tammikuussa ja jonka aion lukea heti, kun käsiini saan. Suosittelen kaikille muillekin, nuorille ja tottakai aikuisillekin!

Koulussa meni kaksi oppituntia ja sitten olikin jo niin nälkä, että seuraava ohjelmanumero oli ruokailu. Ruokailun lomassa haastelimme lisää ja saatan vain ihmetellä, kuinka osaavia ja taitavia ihmisiä on. Tiina Eskola voi olla ylpeä äiti, sillä nuoreksi mieheksi Aleksi on jo saanut paljon aikaiseksi. Mitä heistä vielä saadaankaan kuulla.

Illan suussa olimme vielä Mediamajassa, mutta siellä ei ollut yleisömenestystä. Harmi kaikkien niitten puolesta, jotka eivät päässeet kuulemaan siitä, miten Tiinan ja Aleksin aikaansaannokset saivat alkunsa.

Kuva:Aki Ryöppy

Kiitos Tiina, Kiitos Aleksi! Ihanaa kun kävitte Kouvolassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s