Valtakunnan ykköspimputtaja….

…oli Kouvolassa ja hyvät naiset ja herrat, mikä pimputus!

Kyseessähän on siis, kukapas muu kuin Itse Iiro Rantala. Saimme hänet sitkeästi väsyttämällä Kouvolaan. Pelkästään kirjasto ei asiaa auttanut vaan oli käännyttävä seurakunnan puoleen. Ihan polvillaan ei tarvinut olla, sillä yhteistyö syntyi lämmöllä ja sydämellä, sillä me kaikki halusimme saada Iiron ihmisten iloksi.

Tilaisuus alkoi Kouvolan seurakunnan kauniissa Maria-salissa klo 18:00 sillä, että Iiro pimputti pianokonsertin. Pakko myöntää, että minä, joka kuuntelen hiukan erilaista musiikkia, olin ihan haltioitunut. Hauskin ja ihanin pianokonsertti, minkä olen ikinä kuullut tai siis kuvittelisin näin, koska kokemukseni pianokonserteista on aika minimaalinen. Kaiken kaikkiaan olin ihastunut ja nautin ihan joka pimpauksesta. Vaan, enpä ollut ainoa. Yleisö oli hurmiossa 🙂 Näin sain lukea asiakaspalutteista, jotka kaikki olivat todella ylistäviä. Vuolas virta, jossa mentiin. Hyvät maisemat…Suu korvissa hurmiossa pitkät ajat…

Tunnin konsertin jälkeen, mikä muuten tuntui hurahtavan 10 minuutissa, oli väliaika.

– Kahvia ja pullaa –

Toinen osio oli haastattelua Iiron kirjasta Nyt sen voi jo kertoa. Kirja on loistavaa kerrontaa. Asia on tuotu esille niin, että sen ymmärtää hiukan asiasta tietämättömämpikin(kröhmm..). Huumori oikein tirskuu rivien väleistä ja tuo lukemiselle kivaa nostetta.

Niin, Iiro kertoi miksi ja kuinka kirja on syntynyt ja en siitä sen enempää kerro, koska sen voi käydä katsomassa täältä!

Yleisö oli mukana ja erityisen ilahtunut olin siitä, että ne upeat Iiron musiikkiin liittyvät kysymykset tulivat juuri yleisöltä, koska en olisi osanut mitään kovinkaan fiksua kysyä.

Kiitos Iiro, että ilahdutit kouvolaisten talvi-iltaa!

Kiitos, hyvä yleisö, kun olitte niin mukana! Kiitos, kun näitte vaivaa asiakaspalautteiden antamiseen, ne olivat mahtavia!

Kiitos seurakunta, kun niin innolla lähditte mukaan tekemään tätä iltaa!

Kuvat: Mediamaja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s