Olavi Uusivirta Mediamajassa!

Olavi Uusivirta oli tulossa Kouvolaan. Oli ihan pakko kutsua hänet myös kirjastoon! Koska päivä oli lauantai, sovimme paikaksi Mediamajan, jonne saapui ihan kivasti porukkaa. Kun olimme kaikki paikalla, saimme odottaa Olavia, sillä hän oli ajanut Veturin liikenneympyrässä väärästä kohtaa ulos(kiitos opasteiden, joita siellä ei ole). Kaikkea hyvää kannattaa kuitenkin odottaa ja niin hän saapui, pelmahti Mediamajaan kuin raikas tuulahdus.

Heti aluksi Olavi vetäisi pari biisiä ja jää oli murrettu! Ihan mahtavaa.

Seuraavaksi haastatteluosiossa kyselimme, kuinka Olavi Uusivirta tekee biisejä, miten hän saa sovitettua kaiken sen yhteen, mitä hän tekee. Millaista on tehdä elokuvaa ja teatteria. Saimme kuulla vastauksia, mistä kaikille tuli varmasti ihan hyvä mieli.

Koska olimme jakaneet asiakaspalautekaavakkeita ja niihin Olavi oli luvannut tuoda palkinnoksi levyn, niin sitä levyä ei vielä ollut. Levy oli autossa, millä Kouvolaan oli juuri silloin saapumassa Olavin Jiri-serkku. Hän taas oli jäänyt edelliselle keikkapaikalle vaateostoksille… hmmm…

Olavi vetäisi jälleen pari biisiä ja keräsimme asiakaspalautteet pois ja jopa arvoimme voittajan. Silloin saapui Jiri-serkku! Syystä, että tuli hieman myöhässä, hän joutui esittelemään hankkimansa vaatteet ja sen hän teki:

Eikä siinä vielä kaikki. Kun vaatteet oli esitelty, alkoi vielä soitanta! Saimme kuulla yhteislaulusta lähtien vaikka mitä!

Meillä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana 🙂

Lopuksi vielä nimmareiden jakoa, niin tilaisuuden päätyttyä aikaa oli mennyt kaksi ja puoli tuntia! Wau! Kiitos yleisö ja Kiitos Olavi Uusivirta ja Jiri-serkku!

Kuvat: Aki Ryöppy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s