Märta Tikkanen valloitti yleisön

Vanhusten viikolla saimme Kouvolan pääkirjastoon vieraaksi Märta Tikkasen!

Menin häntä asemalle vastaan autolla, koska näin epävakaisina aikoina enemmänkin sataa. No, silloin ei satanut, vaan kaunis auringonpaiste valaisi maisemaa vai oliko se sittenkin Märta! Hän, nuorekas seniori saapui niin tyylikkäänä ja lempeän iloisena, että heti tervehtiessä häntä, tuli niin hyvä, lämmin, hellä, mieli jokaisen 🙂

Avasimme keskustelua, viritimme hiukan yhteistä säveltä, samalla kun ruokailimme. Se oli heti aivan mahtavaa ja siitä oli hyvä aloittaa ilta.

Yleisöä saapui runsain määrin ja kaikki olivat niin mukana, että sen kykeni aistimaan. Minulla oli kysymyksiä, joita olin saanut kirjallisuuspiiriläisiltä. Kyselin niitä ja Märta vastasi jokaiseen hyvin paneutuen ja tarinoiden. Me kaikki olisimme kuunnelleet loputtomiin sitä kaikkea. Millaista se oli, kun palaute Miestä ei voi raiskata-kirjasta oli käsittämättömän kamalaa. Kuinka pystyi kirjoittamaan kirjoja, kun oli pieniä lapsia ja mies, joka myös kirjoitti. Miten syntui kirja Emma ja Uno.  Kaikesta me saimme kuulla ja paljon olisimme haluneet kuulla lisää!

Lopuksi Märta Tikkanen luki pätkiä kirjastaan Vuosisadan rakkaustarina.

Kiitos Märta, kun kävit vierailmassa meillä! Minä ja yleisö muistelemme tätä vierailua pitkään.

Kuvat: Toni Reijo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s