Teemu Keskisarja ja Viipuri 1918

Se oli taas torstai toivoa täynnä, kun Kouvolan pääkirjaston kirjastosali täyttyi aika lailla täyteen. Yleisö oli tullut kuulemaan Teemu Keskisarjaa ja häntä haastatellutta Sakari Viinikaista. Nämä kaksi miestä, toinen vähän nuorempi, toinen hiukan vanhempi keskustelivat kirjasta Viipuri 1918, mikä on Teemun uusin teos.

kuva kaukaa

Miesten keskustelu viritti yleisön olemaan hipihiljaa ja keskittyneesti he kuuntelivat sitä, millaista tietoa tuli suoraan sen turhia kaartelematta. Millainen oli vuosi 1918, kun Suomen tilanne oli mikä oli? Teemu Keskisarja oli tutkinut ja ottanut selvää, laittanut sen kaiken kansien väliin ja siihen tyyliin, että ihan tavallinen kuolevainen voi sen lukea ja ymmärtää lukemansa.

kirjailija hymyilee

Nuoresta iästään huolimatta, Teemu Keskisarja on otettu hyvin vastaan ja hänen asiantuntemukseensa luotetaan. Se tuntuu todella hyvältä.

Meillä oli kirjaa myynnissä ja kaikki menivät eikä piisannutkaan !!! Hämmästyttävää, mutta niin hienoa. Lisäksi kirja on nyt Tieto-Finlandia-ehdokkaana! Onnea!

KirjaIlta oli kaikin puolin ja kaikkien kannalta hyvin onnistunut! Niin meillä kirjastolaisilla kuin esiintyjillä ja yleisöllä, oli kaikilla varsin hyvä mieli!

Kuvat: Tuomo Mannonen

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s