Heavenly Swing lääkitsi !

Marraskuun pimeä ja kostea ilta tuntui valoisammalta, kun saimme Pääkirjastoon musiikkia! Ihanaa, kaunista musiikkia, jota meille aivan loistavasti esitti Heavenly Swing!

IMG_2594

Yleisöä saapui niin, että oikein sydäntä lämmitti.  Kaikki kuuntelivat hyvinkin mieli vastaanottavaisena ja mikäpä oli kuunnellessa, sillä musiikin laatu, sen kuunneltavuus ja nautittavuus oli ihan parasta!

Solistina oli vibrafonisti Matti Volotinen, jonka käsissä kapulat(4kpl) hyppivät niin iloista swingiä koskettimilla, että sitä olisi kuunnellut loputtomiin. Koskettimissa oli monitoimimies Reijo Vaurula, joka myös tosi lupsakkaasti juonsi koko illan. Antoi meille myös sanallisesti hieman pohdittavaa, sillä sivuttiin mielenterveysasioita ja lähimmäisen huomioimista.  Bassossa oli Tommi Huuskonen, joka muhkean ”läskibasson” kanssa oli upea pari! Rumpuja hoiteli Paavo Hako.

IMG_2597

Jos on totuttu siihen, että kirjastossa on yleisesti ottaen suht hiljaista, niin nyt tunnin verran oli sielukasta musiikkia ja siitä piti koko yleisö! Kaikki lukuisat asiakaspalautteet kertoivat siitä, miten hyvää teki kuunnella Heavenly Swingiä… ”Musiikki kuulosti hyvältä kirjastossa”

IMG_2606

Heavenly Swing esitti kappaleita levyltään LÄÄKE ja kyllä oli jokainen ”pilleri” ehtaa tavaraa. Kun he soittivat virren Kosketa minua, henki, niin kyllä se kosketti.

Levyä LÄÄKE, oli myös myytävänä ja moni sen osti, joskin moni sen oli jo hankkinutkin!

Kiitos teille Heavenly Swingin pojat, että toitte meille lääkettä!

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s