Mooses Mentula !

Kirjailija Mooses Mentula(rehtori Seppo Mentula) ilahdutti meitä vierailullaan Kouvolan pääkirjastossa 14.marraskuuta, torstaina!

IMG_2626

Juttelimme hänen kanssan hänen uusimmasta kirjastaan Isän kanssa kahden. Kirjan tapahtumat sijoittuvat Lappiin, missä on perhe, jolla ei oikein mene hyvin. Äiti on etelästä ja mennyt lappilaisen kanssa naimisiin ja sitten onkin hohto, Lapin lumo vaan kadonnut ja soppa alkaa olla sekava. Kun siihen tulee vielä kolmas niin hämmennetään lisää. Kaikesta eniten kärsii kuitenkin Lenne-poika, joka haluaisi pitää sekä isän että äidin.

Kirjan kuvaus on aivan mahtavaa, vakavaa asiaa ja huumoria sekaisin, niin että se on jotenkin helpompi lukea ja ymmärtää. Kirjaa voisi suositella ihan kenelle tahansa.

Kävimme myös läpi  Mooses Mentulan novellikokoelmaa Musta timantti, josta saimme näytteen, kun kirjailija itse luki sitä ihan lopussa. Saimme myös kuulla, että uusi kirjan on jo työn alla

IMG_2622Meillä oli oikein leppoisa ja lupsakka ilta, kun rupattelimme isistä, äideistä ja pienistä pojista.  Kiitos Mooses Mentula!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s